ΣΟΥΙΤΕΣ - ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ CRYSTAL BLUE - ΧΑΪΔΑΡΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ (Γλυφάδα απρόπυργος)

 ΓΛΥΦΑΔΑ           ΧΑΪΔΑΡΙ
+30 210 8941552     +30 210 5578842

Αλλαγή Γλώσσας σε ENG

50€
  1 ΩΡΕΣ
55€
  2 ΩΡΕΣ
60€
  3 ΩΡΕΣ
65€
  4 ΩΡΕΣ
70€
  5 ΩΡΕΣ
90€
  ΔΙΑΝΥΚΤΕΥΡΕΥΣΗ

*H ημιδιαμονή ισχύει έως 5 ώρες

Oι σουίτες μας είναι διακοσμημένες με φαντασία και πολυτέλεια. Διαφορετικοί κόσμοι σε χώρους πολλών τετραγωνικών. Διαθέτουν σύγχρονα μπάνια και ευρύχωρα υδρομασάζ και έχουν όλες τους μια αισθητική ματιά που όντως σπανίζει ανάμεσα στα δωμάτια που ήδη γνωρίζουμε. Κάθε φορά που θα τα επισκέπτεστε ενδεχομένως θα βρίσκετε και κάτι που δεν είχατε ανακαλύψει,. Από μια παλιά μηχανή και ένα ροκ μπαρ μέχρι μια φωτιζόμενη πίστα για prive χορό. Κάθε ένα δωμάτιο διαθέτει την δική του ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

 

 

51  Rock

Γυρίσαμε τον κόσμο όλο για να βρούμε μια παλιά μοτοσυκλέτα και να την παρκάρουμε στη μέση ενός "ατίθασου" χώρου. Το δωμάτιο είναι ροκ το μπαρ είναι γνήσιο οι τοίχοι είναι οικείοι. Το υδρομασάζ είναι τεράστιο και φωτίζεται πολύχρωμα σε όποια απόχρωση επιθυμείτε και εφόσον το θέλετε. Το μπάνιο ξεχωριστό πολυτελές και μοντέρνο. Γνήσιο ροκ μπαρ περιβάλλον για γνήσιες ροκ καταστάσεις. Επιλέξετε μουσική στο στερεοφωνικό ίδιου ή και άλλου είδους και δώστε στην εικόνα τους ήχους που ταιριάζουν.

52  Purple

Σε αποχρώσεις ροζ μοβ το δωμάτιο φτιάχνει στους τοίχους σχήματα με καθρέφτες που εναλλάσσονται με πίνακες και φωτιστικά. Κεφαλάρι εντυπωσιακό που σκαρφαλώνει στον τοίχο τρέχει στο ταβάνι και πέφτει εντυπωσιακά στην απέναντι πλευρά του δωματίου σε έναν νοητό διάδρομο χρωμάτων. Υπέρδιπλο κρεβάτι εντυπωσιακό και πολύχρωμα φωτισμένο υδρομασάζ με φόντο μικρούς διακοσμητικούς καθρέφτες τοποθετημένους σε ορθογώνια σχήματα.

 

203  Wood & Stone

Είναι δωμάτιο εντελώς φιλικό και οικείο. Μια ξύλινη οροφή με κρυφό φωτισμό “στέκεται“ επιβλητικά στο ταβάνι ακριβώς πάνω στα γεωμετρικά του όρια. Ένας διπλός καναπές με ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι βρίσκονται άψογα τοποθετημένα στην μια πλευρά και δύο παλιά ξύλινα κομοδίνα “συνοδεύουν” διακριτικά τις δύο γωνιές του κρεβατιού. Και εδώ ευρύχωρο υδρομασάζ σε φωτισμό που θέλετε εσείς Σκούρες γκρι αποχρώσεις δίνουν βαρύτητα ηρεμία και πολυτέλεια.

204  Disco

Υδρομασάζ, άνετο στρογγυλό κρεβάτι, πίστα για prive χορό. Ντίσκο σκηνικό, με στρογγυλά κρεμαστά φώτα. Συνδυασμός ταπετσαρίας και διακοσμητικού τούβλου πουφ διάσπαρτα και μια πολυθρόνα για τον εκλεκτό θεατή του χορού. Πολυτελέστατο το μπάνιο, γρανίτες μαύροι στερεοφωνικό και τηλεόραση ανάλυσης 4Κ διαστάσεων 43 ιντσών.

 

Εγγραφείτε για περισσότερα...