Bachelor party

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ (Γλυφάδα απρόπυργος)

 ΓΛΥΦΑΔΑ           ΧΑΪΔΑΡΙ
+30 210 8941552     +30 210 5578842

Αλλαγή Γλώσσας σε ENG

bachelor party

Bachelor & bachelorette parties, κανόνες και βασικά στοιχεία για το μεγάλο πάρτι πριν τον γάμο. Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν θα δούμε ότι αρχικά τα bachelor party ήταν καθαρά αντρική υπόθεση. Αυτό ευτυχώς δεν ισχύει πια. Επίσης υπάρχει μια ποικιλία στην οργάνωση τους ανάλογα με τον τόπο που διεξάγονται, δηλαδή κάπου το κάνουν αυστηρά μια ημέρα πριν τον γάμο αλλού το κάνουν νωρίτερα, για άλλους έχει διάρκεια 2 ημερών, συνήθως σαββατοκύριακα σε κοντινούς προορισμούς, για άλλους μία βραδιά. Ένας είναι όμως κοινός κανόνας για όλα τα bachelor party ανά τον κόσμο, ότι διοργανώνεται από τον κουμπάρο και κουμπάρα του γαμπρού και της νύφης ως οι καλύτεροί τους φίλοι. Και εφόσον πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός πριν την μεγάλη μέρα του ζευγαριού ο παράγοντας έκπληξη στο bachelor party είναι το Α και το Ω. Για την σπουδαιότητα λοιπόν του γεγονότος, ακολουθεί μια λίστα με τα to-dos για να διασφαλίσετε ότι το πάρτι θα έχει σίγουρη επιτυχία.

bachelor party


Λίστα Καλεσμένων


Πρόκειται για το αρχικό και πιο σημαντικό στάδιο στην διοργάνωση ενός bachelor party. Λόγω της σπουδαιότητάς του υπάρχει και στην κορυφή της λίστας, αφού η παρέα πάντα και παντού παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για να περάσετε από τέλεια μέχρι να μη θέλετε καν να το θυμάστε. Θα πρέπει λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί στα άτομα που θα επιλέξετε να είναι μαζί σας σε αυτό το όμορφο γεγονός. Δεν είναι άσχημη ιδέα να ζητήσετε και την γνώμη του κεντρικού προσώπου, που δεν είναι άλλο από τον γαμπρό και τη νύφη, για το ποια άτομα θα ήθελαν κοντά τους. Ωστόσο για να έχει και λίγο σασπένς, μπορείτε να φανταστείτε κάποιο άτομο που θα ήθελαν πολύ μαζί τους, αλλά φαντάζει δύσκολο και να κάνετε τα πάντα για να είναι εκεί χωρίς να τους το αποκαλύψετε. Ξεκινήστε λοιπόν να παίρνετε παρουσίες!


Επιλογή Τοποθεσίας


Τα bachelor party η αλήθεια είναι ότι μπορούν να λάβουν σχεδόν παντού μέρος. Ένα τυπικό bachelor party περιλαμβάνει συνήθως ποτό, για την ακρίβεια πολύ ποτό, μια βόλτα σε κάποιο καζίνο και στο τέλος καταλήγεις σε κάποιο stripper show. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί κανόνα και τείνει να χαρακτηριστεί παλαιομοδήτικο, γιατί πια οι περισσότεροι επιλέγουν διαφορετικούς τρόπους για να γιορτάσουν το περιβόητο bachelor party. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια διήμερη εξόρμηση κάπου, το πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει extreme sports  και γενικά δραστηριότητες υψηλής αδρεναλίνης ένα καλό γεύμα και that’s all. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ένα συνδυασμό όλων των παραπάνω και αυτό βέβαια είναι το ιδανικό. Αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και ειδικά το κομμάτι του διημέρου απαιτεί παραπάνω έξοδα τα οποία μπορεί να σας βγάζουν από τον προϋπολογισμό σας ή απλά μπορεί να μην υπάρχει ο χρόνος για κάτι με τόση διάρκεια, ένα ποτό ακόμα και σε κάποιο τοπικό μπαρ, ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ή ακόμα και το σπίτι του κουμπάρου ή της κουμπάρας, εφόσον υπάρχει, είναι δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας. Εξάλλου αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η καλή παρέα και η διάθεση.


Σωστός Χρόνος


Ο χρόνος και το κατάλληλο timing παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία ενός bachelor party. Σκεφτείτε λοιπόν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το προγραμματίσετε. Μια ημέρα πριν το γάμο για παράδειγμα ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα, φανταστείτε ένα γαμπρό ή μια νύφη με hangover, ακόμα και την υπόλοιπη παρέα. Υπάρχουν πολλές κωμικοτραγικές ιστορίες όταν η νύχτα του bachelor party ήταν μια ημέρα πριν την μεγάλη μέρα του γάμου, γαμπροί να φτάνουν τρέχοντας στην εκκλησία να προλάβουν την νύφη, άλλοι σχεδόν μεθυσμένοι,  φίλοι που συμμετείχαν στο party να χάνουν όλο το γάμο και πολλά άλλα. Οπότε καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε αν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας. Το ιδανικό σενάριο είναι μια με δύο βδομάδες νωρίτερα και καλό είναι να έχετε ειδοποιήσει όλους τους καλεσμένους ένα μήνα πριν, για να μπορέσετε να βρείτε μέρες που μπορούν να παραβρίσκονται όλοι όσοι έχετε στη λίστα σας. Άρα ειδοποιείστε εγκαίρως όλους τους καλεσμένους του bachelor party.

bachelor party


Ξανασκέψου το


Ως ο κουμπάρος/κουμπάρα και καλύτερος φίλος/φίλη του γαμπρού ή της νύφης είστε ο απόλυτα υπεύθυνος/-νη για εκείνους και για την ομαλή διεξαγωγή του bachelor party. Θα πρέπει λοιπόν να αποφύγετε τυχόν ατυχίες και να σκεφτείτε. Πρώτων και κύριων, βεβαιωθείτε ότι δεν θα οδηγήσει κανείς μεθυσμένος, μισθώστε μια λιμουζίνα ή ξεκαθαρίστε σε όλους ότι η ασφαλείς κατάληξη στο σπίτι είναι το σημαντικότερο όλων. Οπότε φροντίστε να έχετε αρκετά χρήματα μαζί σας σε περίπτωση που κάποιος τα χρειαστεί. Σχεδιάστε με τους υπόλοιπους της παρέας ένα έξυπνο σχέδιο που θα εκπλήξει τον γαμπρό/νύφη. Βάλτε τη φαντασίας να δουλέψει. Δώστε την αμέριστη προσοχή σας στον γαμπρό/ νύφη. Ιδίως στα αντρικά bachelor party, οι groomsmen αρέσκονται στον να πειράζουν- ‘’ταπεινώνουν’’ τον γαμπρό. Επίσης υπάρχουν άπειρες ιστορίες, με γαμπρούς μεθυσμένους να ποζάρουν σε ενοχοποιητικές φωτογραφίες και ότι μπορεί να φανταστεί το μυαλό σας, σίγουρα έχετε ακούσει και σεις τέτοιες ιστορίες. Οπότε είτε εμπλέκεται ο γαμπρός σε τέτοιες ενέργειες είτε όχι εξαρτάται από εσάς και όταν ο γαμπρός πει ‘’stop’’ σημαίνει διακοπή! Όσο καλά και να περνάτε και το ποτό να σας οδηγεί σε περίεργες επιλογές θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε την επόμενη μέρα. Διατηρήστε λοιπόν τις ισορροπίες.


Crystal blue


Το Crystal blue και το προσωπικό του είναι πάντα στη διάθεσή σας να υποδεχθεί εσάς και το δικό σας μοναδικό bachelor party σε κάποιες από τις εξαιρετικές σουίτες του και σας υπόσχετε διακριτικότητα και μια αξέχαστη βραδιά με τις υπηρεσίες που θα σας παρέχει. Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε και να κάνετε την κράτησή σας.


Αποθανάτισε τις στιγμές

Και φυσικά μη ξεχάσετε την φωτογραφική μηχανή, δείτε την επομένη τις στιγμές που αποθανατίσατε και μετά αν το κρίνετε αναγκαίο καταστρέψτε το υλικό…