Επέτειος, πώς να εκπλήξεις τον αγαπημένο/η σου?

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ (Γλυφάδα απρόπυργος)

 ΓΛΥΦΑΔΑ           ΧΑΪΔΑΡΙ
+30 210 8941552     +30 210 5578842

Αλλαγή Γλώσσας σε ENG

Επέτειος, πώς να εκπλήξεις τον αγαπημένο/η σου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου:

Κάθε επέτειος, είτε πρόκειται για επέτειο σχέσης είτε για επέτειο γάμου, αποτελεί μια μικρή ανανέωση της αγάπης και της αφοσίωσής σας προς το έτερον ήμισυ. Για τον λόγο αυτό είναι ένα σπουδαίο γεγονός και αξίζει πραγματικά, να τιμήσετε αυτή την ιδιαίτερη μέρα με τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς, η ρουτίνα της καθημερινότητας, μας κάνει να ξεχνάμε τι έχουμε αγαπήσει στον σύντροφό μας καθώς και πράγματα τα οποία κάναμε στην αρχή της σχέσης, από το να στολιστούμε για το ραντεβού μας μέχρι ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα εστιατόριο. Ο εορτασμός λοιπόν της επετείου είναι μια ωραία ευκαιρία να μας υπενθυμίσει ότι στη ζωή, οι στιγμές ευτυχίας είναι αυτές που μετρούν και μας γεμίζουν με δύναμη και ενέργεια. 

επέτειος

Κανένα δώρο επετείου δεν θεωρείται αμελητέο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που είναι κάπως τετριμμένες και κοινότυπες. Σίγουρα είναι πολύ ρομαντικό ένα δείπνο σε ένα ωραίο εστιατόριο ή ένα δείπνο που θα ετοιμάσετε στο σπίτι μόνοι σας, αλλά είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε οποτεδήποτε. Η επέτειος είναι μια ευκαιρία να κάνετε πράγματα διαφορετικά, τα οποία θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα μιας συνηθισμένης μέρας. 

Θα μπορούσατε λοιπόν να πρωτοτυπήσετε κάνοντας κράτηση σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου, για μια ρομαντική βραδιά μόνο για δύο. Η ατμόσφαιρα των ξενοδοχείων άλλωστε είναι πάντα μαγική, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε την έξοδό σας απολαμβάνοντας ένα ποτό στο SNACK BAR του ξενοδοχείου ακούγοντας ατμοσφαιρική μουσική, αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να θυμηθείτε καταστάσεις και γεγονότα  και να έρθετε πιο κοντά. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε κάποιο δωμάτιο που διαθέτει SPA και να συνεχίσετε την βραδιά σας με ένα απολαυστικό SPA ή JACUZZI υπό το φως των κεριών. Σίγουρα με τον τρόπο αυτό θα εκπλήξετε τον σύντροφό σας και θα του δείξετε και πάλι την ρομαντική σας πλευρά. 

Αν όλο αυτό σας φαίνεται και πάλι παρωχημένο, μπορείτε να το διαχειριστείτε πιο παιχνιδιάρικα, να το προσαρμόσετε σε ένα ‘’κυνήγι θησαυρού’’ , όπου η τελευταία ένδειξη θα τον οδηγεί στο ξενοδοχείο στο οποίο βρίσκεστε και να παραλάβει το κλειδί του δωματίου από τον υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Άλλη πρωτότυπη εναλλακτική επέτειος είναι να του δέσετε τα μάτια, να τον οδηγήσετε στο αμάξι και να καταλήξετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο θα έχετε ήδη δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα με την πολύτιμη βοήθεια του προσωπικού του ξενοδοχείου. Όταν του ανοίξετε θα δει ένα λουτρό με αιθέρια έλαια που η μυρωδιά τους δημιουργεί μια χαλάρωση στην ατμόσφαιρα, θα υπάρχουν παντού ροδοπέταλα και φυσικά μια σαμπάνια που θα μοιραστείτε απολαμβάνοντας το spa σας υπό το φως των κεριών. 

Επίσης θα μπορούσατε να βάλετε σε όλη αυτή τη διαδικασία και τους φίλους σας. Οι καλοί φίλοι πάντα είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν στο οτιδήποτε, πόσο μάλλον σε μια τόσο ξεχωριστή στιγμή για τους αγαπημένους τους κολλητούς. Προσποιηθείτε λοιπόν ότι δεν θυμάστε τίποτα για την επέτειό σας ή ότι δεν έχετε χρόνο για να γιορτάσετε την επέτειό σας. Σκαρφιστείτε μια δικαιολογία και βάλτε τον κολλητό του να τον καλέσει σε ένα υποτιθέμενο πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Όταν θα φτάσει εκεί ο φίλος σας ή ο σύζυγός σας θα δει μόνο εσάς και ένα σκηνικό ρομαντισμού να τον περιμένει.

Για τους πιο τολμηρούς και ρομαντικούς/ές υπάρχει η εξής επιλογή: σκηνοθετήστε εικόνες ή φωτογραφίες με τις δικές σας ιδιαίτερες στιγμές από το διάστημα που είστε μαζί και τοποθετήστε τες σε όλο το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όταν φτάσετε λοιπόν στο δωμάτιο και αντικρίσει όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που έχετε περάσει θα ‘’θυμηθεί’’ τον λόγο που σας λατρεύει και είναι μαζί σας, όλη αυτή η ρομαντική ατμόσφαιρα θα εκτοξεύσει τα συναισθήματά του και το υπόλοιπο της βραδιάς θα είναι όλο εκπλήξεις.

επέτειος γάμου

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, εάν φυσικά σας το επιτρέπει και η οικονομική σας κατάσταση, εκτός από όλο αυτό το ρομαντικό σκηνικό που θα έχετε δημιουργήσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου να υπάρχουν και επιπλέον εκπλήξεις- περιποιήσεις. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να έχετε κρύψει κάπου ένα ιδιαίτερο δώρο για εκείνον, όπως ένα ρολόι που ξέρετε ότι του αρέσει. Μπορεί να το ανακαλύψει σηκώνοντας το μαξιλάρι ή πηγαίνοντας να βάλει σαμπάνια. Εναλλακτικά και φυσικά πιο οικονομικά θα μπορούσατε να συνοδεύεται η σαμπάνια με την αγαπημένη του σοκολάτα. Ή να έχετε παραγγείλει το αγαπημένο του κρασί, το οποίο θα είναι δροσερό και θα συνοδεύεται με φρέσκα φρούτα εποχής.

Σίγουρα υπάρχουν πολύ τρόποι για να κάνετε αυτή την σημαντική βραδιά ιδιαίτερη και συγχρόνως αξέχαστη. Η ατμόσφαιρα της ημέρας και του ξενοδοχείου είναι σίγουρο ότι θα αφυπνίσει όλες σας τις αισθήσεις. 

Το CRYSTAL BLUE είναι πάντα δίπλα σας για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές σας. Επιλέξτε μια από τις σουίτες μας που διαθέτουν SPA και JACUZZI, είναι συστατικά που πάντα προσδίδουν ατμόσφαιρα σε τέτοιες ιδιαίτερες στιγμές. Πάρτε το πρωινό σας στο κρεβάτι, απολαμβάνοντας φρέσκα φρούτα και χυμούς, πρόκειται για μια μικρή πολυτέλεια ειδικά εάν έχετε παιδιά, την οποία αξίζει να την θυμηθείτε. Γευτείτε ιδιαίτερα ποτά από την εκλεκτή μας κάβα, αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε περισσότερο και να απολαύσετε την βραδιά σας. Και φυσικά, αφήστε μας να βοηθήσουμε στην οργάνωση της επετείου σας, εκπληρώνοντας τις ιδέες σας, είτε πρόκειται για κανονική διαμονή είτε για ημιδιαμονή.