Υπηρεσίες Crystal Blue

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών των ξενοδοχειών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα δωμάτιά μας είναι πλέον εξοπλισμένα με φυσικά προϊόντα ύπνου COCO-MAT.

Συμπληρώστε την διαμονή ή την ημιδιαμονή σας με φρέσκα δροσερά φρούτα και χαλαρώστε παρέα με την ποικιλία των ποτών που παρέχει το ξενοδοχείο μας. Αφυπνίστε όλες σας τις αισθήσεις.

Στην εποχή μας είναι απαραίτητο να έχουμε πρόσβαση στο δίκτυο για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Για το λόγο αυτό, το Crystal Blue διαθέτει δωρεάν σύνδεση στο internet σε υψηλές ταχύτητες στους επισκέπτες διαμονής είτε ημιδιαμονής.

Κάνετε κάτι διαφορετικό για την επέτειο σας; Μπορούμε να την οργανώσουμε εμείς για εσάς αλλά και να εκπληρώσουμε τις ιδέες σας είτε με κανονική διαμονή ή ακόμα και στην ημιδιαμονή σας.

Είστε έτοιμοι για την μεγάλη σας βραδιά; Θέλετε να κάνετε ένα τελευταίο ξεφάντωμα μαζί με την παρέα σας; Μπορούμε να οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε την βραδιά αυτή και να απολαύσετε μια μοναδική και αξέχαστη διαμονή.

Σε επιλεγμένες σουίτες διαθέτουμε και Jacuzzi ή Spa. Χαλαρώστε λοιπόν και στολίστε υπο το φώς των κεριών το μπάνιο που τόσο όμορφα έχουμε διακοσμήσει. Η θερμοκρασία του νερού είναι ρυθμιζόμενη στις προτιμήσεις του κάθε επισκέπτη.

Μετά την διαμονή μπορείτε να απολαύσετε πρωινό στο κρεβάτι μαζί με την παρέα σας με χυμό και φρέσκα φρούτα διαλεγμένα για εσάς. Με την διανυκτέρευση το πρωϊνο είναι δωρεάν.

Φροντίζουμε για το σωστό πλύσιμο και αποστείρωση των ειδών υγιεινής. Η καθαριότητα είναι θεμελιώδες στοιχείο μας και το επιβεβαιώνουν οι πελάτες μας καθημερινά. Πετσέτες και μπουρνούζια θα βρείτε στο δωμάτιο σας.

Διαθέτουμε Snack Bar όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας με την παρέα σας και να χαλαρώσετε με την ατμοσφαιρική μουσική που έχουμε προσεκτικά διαλέξει για εσάς. Απολαύστε Moet, Belvedere και άλλα ιδιαίτερα ποτά από την εκλεκτή μας κάβα.

Όλες οι σουίτες και τα δωμάτια του Crystal Blue έχουν πρόσβαση σε πληθώρα καναλιών για την διαμονή ή την ημιδιαμονή σας.

Το προσωπικό μας είναι 24 ώρες δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν. Η πολυετής εμπειρία τους στην διακριτική τους προσέγγιση είναι το σημείο υπεροχής του Crystal Blue. Επιθυμία μας οι ικανοποιημένοι μας πελάτες.

Τα δωμάτιά μας είναι όλα κλιματιζόμενα και μπορείτε να προσαρμόσετε την θερμοκρασία του χώρου σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Ο χώρος επίσης είναι προετοιμασμένος σε μία φυσιολογική θερμοκρασία για να σας υποδεχτεί, είτε στην διαμονή σας είτε στην ημιδιαμονή σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Υπηρεσία φύλαξης αποσκευών σε διακριτό χώρο

Δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στα δωμάτια

Διάρκεια πρωινού άνω των 3 ωρών

Υπηρεσία παροχής πρωινού νωρίς το πρωί (early breakfast service)

Αλλαγή πετσετών κατόπιν αιτήματος