Εγκαταστάσεις

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Crystal Blue έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει στη σύγχρονη εποχή ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον χώρο της ημιδιαμονής και της διαμονής. Δύο σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε Γλυφάδα και Χαιδάρι, σε δύο περιοχές προσβάσιμες από τα πιο πολλά σημεία του Νομού Αττικής.
Η ιδέα που είχαμε ήταν να προσφέρουμε ιδανικές λύσεις στις ανάγκες των ανθρώπων να βρουν χώρους οικείους, καθαρούς, πολυτελείς αλλά και οικονομικά προσιτούς. Να μπορούν να ξοδεύουν λιγότερα και να απολαμβάνουν περισσότερα. Να μπορούν να εμπιστευτούν τα σημεία συνάντησης τους, να μπορούν να εκφραστούν, να νιώσουν άνετα και να εμπνευστούν.
Σε περιβάλλον προσεγμένο στην παραμικρή του λεπτομέρεια, κάτω από την λειτουργία εκπαιδευμένου και επιλεγμένου προσωπικού, που θα εξυπηρετεί διακριτικά και ευγενικά τις επιθυμίες κάθε επισκέπτη σε κάθε στιγμή.
Δημιουργήσαμε εκείνους τους χώρους που θα προκαλούν ασφάλεια και σιγουριά στους επισκέπτες, σε ένα περιβάλλον όμως απόλυτα φιλικό και ζεστό.
Για να το καταφέρουμε αυτό έπρεπε να αφήσουμε πίσω μας όλα τα κλισέ που επικρατούν στον χώρο της ημιδιαμονής. Ο περιορισμένος χρόνος παραμονής σε ένα ξενοδοχείο δεν μπορεί να σημαίνει αυτόματα περιορισμένο εύρος παροχών και πολυτελών εγκαταστάσεων. Δεν μπορεί να σημαίνει πρόχειρες ή κακές υπηρεσίες.
Οι άνθρωποι που μας επιλέγουν στην ουσία μας εμπιστεύονται τις καλύτερες στιγμές. Αυτό από μόνο του μας κάνει υπεύθυνους και υπόλογους απέναντι τους.
Οι άνθρωποι που μας επισκέπτονται μας εμπιστεύονται ό,τι πιο πολύτιμο διαθέτουν... το χρόνο τους.
Γνωρίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω, σχεδιάσαμε από την αρχή δύο σύγχρονα ξενοδοχεία χωρίς το ένα να ζηλεύει κάτι από το άλλο.
Τα στελεχώσαμε με ανθρώπους που έχουν εμπειρία πολλών ετών, τα διακοσμήσαμε με ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υλικό υπάρχει και διατίθεται και κοιτώντας την εικόνα τους δηλώνουμε περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα.
Οι δικές σας ιστορίες, οι προσωπικές σας στιγμές, τα δικά σας συναισθήματα και οι εμπειρίες είναι τα στοιχεία της τελικής διακόσμησης και αυτά επιθυμούμε να αποτελούν τα βασικά στολίδια στους χώρους μας.
Ρομαντικές στιγμές, αγχωμένες συναντήσεις, δυνατές αγκαλιές, λόγια και ματιές είναι εκεί και σας περιμένουν ξανά και ξανά.
Γιατί ό,τι αξίζει δεν πρέπει να παλιώνει ποτέ.
Σας περιμένουμε.

Εκεί που η φιλοξενία συναντά την πολυτέλεια

Γλυφάδα

Μοντέρνες κτιριακές εγκαταστάσεις, έμπειρο προσωπικό, υπεύθυνη και διακριτική εξυπηρέτηση, εύκολη πρόσβαση, πολυτέλεια, ζεστασιά, καθαριότητα.
Ρομαντική διανυκτέρευση ή ημιδιαμονή σε 22 δωμάτια που διακοσμήθηκαν για να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους μας αξέχαστες εμπειρίες.
Προσεγμένοι κοινόχρηστοι χώροι, μεγάλα και άνετα δωμάτια με διαφορετικά σκηνικά και εικόνες. Ανανεωμένη εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, Αναβαθμισμένες παροχές προσαρμοσμένες στον κάθε επισκέπτη.
Τίποτα ασήμαντο δεν υπάρχει στις σημαντικές στιγμές σας. Στα Crystal Blue Hotels αυτή είναι η ιδέα μας.

Χαιδάρι

Δημιουργήσαμε τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις με επίκεντρο εσάς και την φιλοξενία σας.
Φτιάξαμε απ΄την αρχή ένα νέο ξενοδοχείο, έχοντας παρακολουθήσει με προσοχή τις ανάγκες στην ημιδιαμονή και στην διαμονή σας.
Ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις, ιδιαίτερα υλικά, πολυτέλεια και λεπτομέρεια στη διακόσμηση που απευθύνεται ωστόσο σε ΟΛΟΥΣ, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς "κατηγορίες” στις πιο προσιτές τιμές.
Δωμάτια διαμορφωμένα για όλα τα γούστα, μεγάλες και ευρύχωρες σουίτες με premium παροχές και ανέσεις αλλά και ζεστά δωμάτια με οικείο περιβάλλον.
Κοινόχρηστοι χώροι διακοσμημένοι με μοντέρνα έπιπλα, απλότητα αλλά και νέες ιδέες παντού.
Χρειαζόμαστε όλοι κάτι καλύτερο, κάτι περισσότερο. Αξίζουμε όλοι πιο όμορφες στιγμές. Εμπιστευτείτε σε εμάς τον πολύτιμο χρόνο σας με τους ανθρώπους που επιλέγετε. Θα σας δικαιώσουμε.