ΣΟΥΙΤΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ - ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗΣ στο Χαϊδάρι. Προσιτή πολυτέλεια ROYAL SUITES

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ (Γλυφάδα απρόπυργος)

 ΓΛΥΦΑΔΑ           ΧΑΪΔΑΡΙ
+30 210 8941552     +30 210 5578842

Αλλαγή Γλώσσας σε ENG

60€
  1 ΩΡΑ
65€
  2 ΩΡΑ
70€
  3 ΩΡΑ
75€
  4 ΩΡΑ
80€
  5 ΩΡΑ
100€
  ΔΙΑΝΥΚΤΕΥΡΕΥΣΗ

*H ημιδιαμονή ισχύει έως 5 ώρες

Κάθε ένα από τα τέσσερα δωμάτια είναι ικανό να καταπλήξει τους επισκέπτες του με την ευρηματικότητα που διαθέτει. Μπορείτε να βρείτε υδρομασάζ διαφορετικών διαστάσεων και να χαλαρώσετε σε ατμοσφαιρικά χαμάμ. Να παίξετε με το ταίρι σας μια παρτίδα μπιλιάρδο (ναι καλά διαβάσατε) ή να ξεκινήσετε μια ...φιλική αναμέτρηση σε ένα ποδοσφαιράκι.  Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και την ικανότητα σας σε ένα παλιό ξεχασμένο αλλά λειτουργικό φλιπεράκι.Οι royal suites είναι το καμάρι μας.

 

 

201 Red party

Εδώ όλα είναι στα κόκκινα. Τεράστιο στρογγυλό κρεβάτι ικανό να φιλοξενήσει αρκετά άτομα. Ψηφιδωτά σε χρώμα κατακόκκινο, καναπέδες και καρέκλες ίδιου χρώματος. Στο πολυγωνικό υδρομασάζ υπάρχουν θέσεις για μια μεγάλη παρέα. Είναι άλλωστε το δωμάτιο των...πολλών. Ένας στύλος έχει κατασκευαστεί για εκείνους που έχουν αδυναμία  να πραγματοποιούν ή να παρακολουθούν τα χορευτικά θεάματα.

202 Morocco

Χαθείτε άφοβα στην Μερίνα σας (παλιά πόλη) σε αυτό το παλιό ριαντ (παραδοσιακό σπίτι) που σας πηγαίνει κατευθείαν και χωρίς βαλίτσες στο μακρινό Μαρόκο.Τυλιγμένο σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις του ροδοκόκκινου, μια χρωματική σύνθεση από πηλό, σκόνη και λουλούδια, στρωμένο με πολύχρωμα ανατολίτικα χαλιά, το δωμάτιο αυτό θα σας κατευθύνει στην παραδοχή πως σημασία έχει το ταξίδι αλλά και ο ή η συνοδηγός. Αφεθείτε σε αυτό το μαγικό σκηνικό, σε ένα ξύλινο κρεβάτι σε σχήμα κύβου περιτριγυρισμένο από αραβικές μαξιλάρες, παλιά ξύλινα έπιπλά και πανέμορφα έργα τέχνης.Στο ευρύχωρο και πολυγωνικό υδρομασάζ υπάρχει όσος χώρος θέλετε για χαλάρωση και απόλαυση. Μέσα εκεί φακίρηδες είστε εσείς!

207 Biliard 

Ένα αμερικανικό μπιλιάρδο βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών για μια παρτίδα με πιθανό στοίχημα ...ρόλους και θέσεις. Εδώ το κρεβάτι είναι τετράγωνο και μεγάλο. Υδρομασάζ ευρύχωρο με πολύχρωμο φωτισμό και τηλεκοντρόλ για να το ρυθμίζετε εσείς στα χρώματα που επιθυμείτε. Κεφαλάρι φτιαγμένο από πολλές γραμμές που τρέχει μέχρι το μέσο του ταβανιού. Μια σύγχρονη πολυθρόνα με εντυπωσιακή πλάτη ανεβαίνει εντυπωσιακά στον τοίχο. Πάτωμα τύπου ξύλου σε σκούρες αποχρώσεις. Πίνακες στο θέμα του μπιλιάρδου. Ένα δωμάτιο τόσο κανονικό αλλά και διαφορετικό ταυτόχρονα που μοιάζει “δικό” σας.

208 Pinball 

Χαμάμ με εντυπωσιακό φωτισμό, μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι, άνετο υδρομασάζ για πραγματική χαλάρωση..Ευρύχωρο και μοντέρνο το δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε μοντέρνα χρώματα με ταπετσαρίες που αναπαριστούν αγαπημένα γκράφιτι. Ένα ποδοσφαιράκι έχει τοποθετηθεί σε μια άκρη του δωματίου για ...παιχνίδι και ένα παλιό λειτουργικό φλιπεράκι για να θυμηθούμε τα παλιά. Πολυτελές μπάνιο με λευκούς γρανίτες.

Εγγραφείτε για περισσότερα...