ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ

Αλλαγή Γλώσσας σε ENG

Ημιδιαμονή στο Crystal Blue

 

Είναι σύνηθες πρόβλημα για τα ζευγάρια που δεν έχουν σπίτι το μέρος που θα… στεγάσουν τον έρωτά τους. Μπορεί να αποτελούν εναλλακτικές λύσεις αυτές του αυτοκινήτου ή της υπαίθρου οι οποίες όμως μειώνουν σημαντικά το αίσθημα της ευχαρίστησης. Τι γίνεται στην περίπτωση όπου θέλω να μείνω σε ξενοδοχείο, αλλά όχι να διανυκτερεύσω?

Ημιδιαμονή είναι η σύγχρονη απάντηση στο ερώτημα της προσωρινής τρίωρης παραμονής στο ξενοδοχείο μας, χωρίς να πρέπει να παραμείνω για όλο το βράδυ στο δωμάτιο ή τη σουίτα που έχω επιλέξει. Η ημιδιαμονή έρχεται να δώσει λύση, προσφέροντας στους επισκέπτες επιλογές για κάθε γούστο και με όλα τα κομφόρ (υδρομασάζ, αναπαυτικό κρεβάτι, τζακούζι, θεματική διακόσμηση κ.α.). 
Τί είναι τελικά η ημιδιαμονή; 
Ημιδιαμονή είναι η μικρής διάρκειας παραμονή στο ξενοδοχείο μας. Μπορείτε με αυτό τον τρόπο να χρησιμοποιήσετε τις σουίτες μας για 3 ώρες.
Με την ημιδιαμονή μπορείτε να συνδυάσετε τα πακέτα και τις προσφορές που παρέχει το ξενοδοχείο Crystal Blue, όπως το πακέτο επετείου με τα ροδοπέταλα και τα γλυκά ή το πακέτο επετείου με την σαμπάνια και σαντιγί. 
Τυχόν εξτρά παροχές του ξενοδοχείου επιβαρύνουν το κόστος στην ημιδιαμονή.

Ημιδιαμονή στο Crystal Blue! Ο πριβέ χώρος για τον έρωτα σας
όταν το αυτοκίνητο δεν βολεύει και το εξοχικό πέφτει… μακριά

Ημιδιαμονή σε σουίτες προσφέρει το Crystal Blue, σε μίνι σουίτες ή απλά δωμάτια. Οι σουίτες μας είναι διακοσμημένες με ύφος που συνδυάζει τον αισθησιασμό με την πολυτέλεια και περιέχουν Jacuzzi,  τηλεόραση με αισθησιακά κανάλια και ανάλογα με το είδος της σουίτας καθρέφτη. Αναλυτικός τιμοκατάλογος ακολουθεί και δίνουμε λύση για όλους, με ημιδιαμονή που ξεκινάει από 19€. Έξω από το ξενοδοχείο θα βρείτε δωρεάν πάρκινγκ και διακριτική είσοδο από το πλάι. 
Επίσης στο ξενοδοχείο μας μπορείτε να εισέλθετε από δεύτερη διακριτική είσοδο και να εξυπηρετηθείτε από το ειδικά εκπαιδευμένο και διακριτικό προσωπικό μας.
Σκοπός μας είναι να κάνουμε την ημιδιαμονή σας ευχάριστη χωρίς αμήχανες διαδικασίες, για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε όλες τις επιλογές και υπηρεσίες μας στην σελίδα μας για να μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι για το συνδυασμό υπηρεσιών που θέλετε να συνδυάσετε κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο μας.
Η ημιδιαμονή ανέβηκε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις σας γιατί πια δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις υπηρεσίες της διαμονής. Μπορείτε να έχετε:

  • Πολυτελές δωμάτιο
  • Jacuzzi
  • Πακέτο επετείου – γιορτής
  • Διακριτική εξυπηρέτηση
  • Διακριτική είσοδο
  • Ενδελεχή καθαριότητα δωματίου

Και όλες τις παροχές που θα είχατε σε μία διαμονή στο ξενοδοχείο μας. Ο λόγος που λαμβάνεται αυτές τις υπηρεσίες είναι ότι το Crystal Blue είναι ένα ξενοδοχείο διαμονής. Εξωτερικά είναι ένα κανονικό ξενοδοχείο με εσωτερικός μοντέρνους χώρους και ατμοσφαιρικές, αισθησιακές και πολυτελείς σουίτες. Αποτέλεσμα είναι να:

απολαμβάνετε παροχές διαμονής σε τιμές ημιδιαμονής

Προηγηθείτε στα δωμάτια μας και διαλέξτε αυτό που σας εκφράζει
Δείτε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε
Δείτε τους χώρους μας
Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο μας
Δείτε τις προσφορές μας
Μάθετε τους τρόπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.