ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ

Αλλαγή Γλώσσας σε ENG

Εγκαταστάσεις (1L)

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

To ξενοδοχείο Crystal Blue είναι η μοντέρνα πνοή της διαμονής και ημιδιαμονής στην περιοχή της Γλυφάδας. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο δίπλα από γνωστούς χώρους διασκέδασης. Το προφίλ του ξενοδοχείου προσφάτως άλλαξε και στραφηκε προς την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους επισκέπτες μας , με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου με την αγάπη τους και το όραμά τους ανέλαβαν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα: Ένα ξεχωριστό πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας. Η γεωγραφική του θέση παρέχει εύκολη πρόσβαση από όλη την Αθήνα, ενώ παράλληλα διατίθεται στον περίγυρο δωρεάν χώρος στάθμευσης σε όλους του πελάτες του ξενοδοχείου. 

 

Εκεί που η φιλοξενία συναντά την πολυτέλεια

Εγκαταστάσεις (2L)

Εγκαταστάσεις (3L)

Η υποδοχή του ξενοδοχείου, είναι μοντέρνα διακοσμημένη και το έμπειρο προσωπικό σας εξασφαλίζουν διακριτική εξυπηρέτηση. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την πολυετή τους εμπειρία για την άριστη κάλυψη όλων των αιτημάτων σας. Η ανταπόκριση στα αιτήματα σας θα είναι άμεση. Επίσης μπορείτε να προσεγγίσετε την υποδοχή του ξενοδοχείου μας, από την δεύτερη ακόμα πιο διακριτική είσοδο.

Εγκαταστάσεις (4L)

Εγκαταστάσεις (5L)

Στο μπαρ του ξενοδοχείου που έχει μινιμαλ μοντέρνο ύφος το βράδυ μπορείτε να πιείτε το ποτό σας, υπό τους ήχους της μουσικής του χώρου. Κατά τις πρωινές ώρες, και για όσους έχουν διανυκτέρευση παρέχεται και πρωινό, που περιλαμβάνεται στην τιμή διανυκτέρευσης και σερβίρεται από τις 07:00 έως τις 12:00.

Εγκαταστάσεις (2R)

Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου έχει ανακαινιστεί πλήρως. Τόσο ο κήπος του όσο και η είσοδος με τον βαθύ μπλε φωτισμό, τους μικρούς καταρράκτες, το τρέχον νερό, τα φωτισμένα κρύσταλλα στους διαδρόμους και οι διακοσμητικοί βράχοι δημιουργούν μία χαρακτηριστική εξωτερική εικόνα, κάνοντας το ξεχωριστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εγκαταστάσεις (5R)

Εγκαταστάσεις (3R)

Εγκαταστάσεις (4R)

Η εσωτερική διακόσμηση χαρίζει στους επισκέπτες πολυτέλεια, ζεστασιά και αισθησιασμό. Τα 22 δωμάτια που διαθέτει το ξενοδοχείο είναι διακοσμημένα το κάθε ένα ξεχωριστά και διαθέτουν ξεχωριστό ύφος. Το ύφος του κάθε δωματίου παίζει με τα χρώματα, τα έπιπλα και σκοπός είναι να συνδυαστεί με την διάθεση των επισκεπτών μας. Το κάθε ένα δωμάτιο διαθέτει και μικρό ψυγείο, τηλεόραση και άλλες πολλές παροχές που θα ζήλευε κάθε ξενοδοχείο της Αθήνας. Το δωμάτια μας χαρίζουν στους φιλοξενούμενούς μας άνετη διαμονή είτε για ρομαντική διανυκτέρευση, είτε για ημιδιαμονή. Το πρώτο μέλημα μας για να διατηρήσουμε στην μνήμη σας την επίσκεψη σας σαν μία ευχάριστη εμπειρία είναι φυσικά η καθαριότητα.

Εγκαταστάσεις (5R)