ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ

Αλλαγή Γλώσσας σε ENG

ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟ

ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟ

Συμπληρώστε την διαμονή ή την ημιδιαμονή σας με φρέσκα δροσερά φρούτα και χαλαρώστε παρέα με την ποικιλία των ποτών που παρέχει το ξενοδοχείο μας. Αφυπνίστε όλες σας τις αισθήσεις.

jacuzzi ΚΑΙ SPA

JACUZZI ΚΑΙ SPA

Σε επιλεγμένες σουίτες διαθέτουμε και Jacuzzi ή Spa. Χαλαρώστε λοιπόν και στολίστε υπο το φώς των κεριών το μπάνιο που τόσο όμορφα έχουμε διακοσμήσει. Η θερμοκρασία του νερού είναι ρυθμιζόμενη στις προτιμήσεις του κάθε επισκέπτη.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όλες οι σουίτες και τα δωμάτια του Crystal Blue έχουν πρόσβαση σε πληθώρα καναλιών για την διαμονή ή την ημιδιαμονή σας.

ΔΩΡΕΑΝ WIFI

ΔΩΡΕΑΝ WIFI

Στην εποχή μας είναι απαραίτητο να έχουμε πρόσβαση στο δίκτυο για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Για το λόγο αυτό, το Crystal Blue διαθέτει δωρεάν σύνδεση στο internet σε υψηλές ταχύτητες στους επισκέπτες διαμονής είτε ημιδιαμονής.

ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Μετά την διαμονή μπορείτε να απολαύσετε πρωινό στο κρεβάτι μαζί με την παρέα σας με χυμό και φρέσκα φρούτα διαλεγμένα για εσάς. Με την διανυκτέρευση το πρωϊνο είναι δωρεάν.

24h ROOM SERVICE

24h ROOM SERVICE

Το προσωπικό μας είναι 24 ώρες δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν. Η πολυετής εμπειρία τους στην διακριτική τους προσέγγιση είναι το σημείο υπεροχής του Crystal Blue. Επιθυμία μας οι ικανοποιημένοι μας πελάτες.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΩΝ

Κάνετε κάτι διαφορετικό για την επέτειο σας; Μπορούμε να την οργανώσουμε εμείς για εσάς αλλά και να εκπληρώσουμε τις ιδέες σας είτε με κανονική διαμονή ή ακόμα και στην ημιδιαμονή σας.

ΠΕΤΣΕΤΕΣ & ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΑ

ΠΕΤΣΕΤΕΣ & ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΑ

Φροντίζουμε για το σωστό πλύσιμο και αποστείρωση των ειδών υγιεινής. Η καθαριότητα είναι θεμελιώδες στοιχείο μας και το επιβεβαιώνουν οι πελάτες μας καθημερινά. Πετσέτες και μπουρνούζια θα βρείτε στο δωμάτιο σας.

ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΖOΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Τα δωμάτιά μας είναι όλα κλιματιζόμενα και μπορείτε να προσαρμόσετε την θερμοκρασία του χώρου σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Ο χώρος επίσης είναι προετοιμασμένος σε μία φυσιολογική θερμοκρασία για να σας υποδεχτεί, είτε στην διαμονή σας είτε στην ημιδιαμονή σας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ BACHELOR

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ BACHELOR

Είστε έτοιμοι για την μεγάλη σας βραδιά; Θέλετε να κάνετε ένα τελευταίο ξεφάντωμα μαζί με την παρέα σας; Μπορούμε να οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε την βραδιά αυτή και να απολαύσετε μια μοναδική και αξέχαστη διαμονή.

SNACK BAR

SNACK BAR

Διαθέτουμε Snack Bar όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας με την παρέα σας και να χαλαρώσετε με την ατμοσφαιρική μουσική που έχουμε προσεκτικά διαλέξει για εσάς. Απολαύστε Moet, Belvedere και άλλα ιδιαίτερα ποτά από την εκλεκτή μας κάβα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

 

Υπηρεσία φύλαξης αποσκευών σε διακριτό χώρο

Δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στα δωμάτια 
   
Διάρκεια πρωινού άνω των 3 ωρών

Υπηρεσία παροχής πρωινού νωρίς το πρωί (early breakfast service)

Αλλαγή πετσετών κατόπιν αιτήματος