Αλλαγή Γλώσσας σε ENG

Στο ξενοχείο Crystal Blue μπορείτε να απολαύσετε την πιο οικονομική ημιδιαμονή. Ιδανική λύση για εσάς που δεν έχετε σπίτι να στεγάσετε τον ρομαντισμό σας και αντιμετωπίζετε άβολες καταστάσεις στο αυτοκίνητο ή την ύπαιθρο. Το Crystal blue είναι το ξενοδοχείο στην Αθήνα που θα περάσεις τέλεια με απόλυτη εχεμύθεια και οικονομική ημιδιαμονή.

Η άνεση, η ιδιωτικότητα και η αισθησιακή ατμόσφαιρα των standard δωματίων μας σε συνδυασμό με την πολύ προσιτή τιμή τους, σας υπόσχονται...καυτές αναμνήσεις! Μετά από τη διασκέδασή σας στα Νότια Προάστια - Γλυφάδα επισκεφθείτε το ξενοδοχείο ημιδιαμονής Crystal Blue και συνεχίστε το βράδυ σας με μια ξεχωριστή οικονομική ημιδιαμονή ή διανυκτέρευση με τον/την σύντροφό σας. 


Το ξενοδοχείο ημιδιαμονής, διανυκτέρευσης Crystal Blue παρέχει τις εξής υπηρεσίες στα δωμάτια για οικονομική ημιδιαμονή Standard Room:
·         Κλιματισμό
·         Αναβαθμισμένη ηχομόνωση
·         Άνετα κρεβάτια
·         Τηλεόραση 43’’ τελευταίας τεχνολογίας
·         Πρόσβαση σε κανάλια ιδιωτικών προβολών
·         Απευθείας τηλέφωνική γραμμή
·         Δωρεάν ασύρματη σύνδεση wi-fi
·         24ωρο Room Service
·         24ωρη Υπηρεσία Υποδοχής με ευγένεια και εχεμύθεια
·         Καλλυντικά μαλλιών και σώματος
·         Σχολαστική καθαριότητα

Standard 101

Η πιο όμορφη εμπερία σου στο πιο ευρύχωρο απλό δωμάτιο, στο Standard 101, το οποίο διαθέτει εσωτερικό χώλ πριν περάσεις στην ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα σε κόκκινο χρώμα του πάθους, με υπέρδιπλο κόκκινο κρεβάτι. Ενα δωμάτιο με υπέροχη διακόσμηση, καθρέφτες, αισθησιακό φωτισμό και ιδιαίτερες ταπετσαρίες. Διαθέτει όλα τα κομφόρ και τις ανέσεις για τις προσωπικές σας στιγμές!

Standard 102

Για ημιδιαμονή σε ένα μικρό, αισθησιακό και φιλόξενο δωμάτιο στο Standard 102, το οποίο σου προσφέρει όλες τις παροχές στην πιο προσιτή τιμή! Διαθέτει υπέρδιπλο κόκκινο κρεβάτι και καθρέφτες. Ενα δωμάτιο που διεγείρει κάθε ερωτική φαντασία! Διαθέτει προσεγμένη διακόσμηση σε σκούρες ερωτικές αποχρώσεις και ιδιαίτερες λεπτομέρειες για αξέχαστες ερωτικές στιγμές!